Cross seizoen 2020

Cross datums 2020

1e Cross zondag 21 juni 2020

2e Cross zondag 23 agustus 2020

 

Inschrijven

1e cross online inschrijving vanaf 1 april tot 7 juni voor het boekje en vanaf 8 juni tot 19 juni alleen nog voor vrijestandaardklasse.

2e cross 3 juli tot 9 augustus voor het boekje en vanaf 10 aug tot 20 augustus alleen nog voor vrijestandaardklasse.

Inschrijfavond voor cross 10 mei

Op 10 mei aanstaande vanaf 19:30 organiseert het bestuur een inschrijfavond voor de Autocross op 16 juni 2019. De kosten voor de cross bedragen 30 euro. U kunt zich inschrijven in Cafetaria-Bar Drieluik aan de Hoofdweg 219 te Paterswolde.

Montagewijze transponders

In de meest voorkomende klasses dient de transponder gemonteerd te worden aan de bijrijderszijde van de auto, ter hoogte van de B-stijl.


Zo dient de transponder gemonteerd te worden

Mocht de (werkende) transponder op een andere plek gemonteerd zijn dan aangegeven, en mocht de coureur hier baat bij hebben, kan men hier voor worden geschorst voor de gehele dag!

Waar verder op te letten

Zoals gezegd is elke coureur zelf verantwoordelijk voor een correct gemonteerde – en werkende transponder. Zorg er dus voor dat je ruim voor een wedstrijd de transponder aan de oplader legt, de gemiddelde oplaadtijd voor een transponder is 12 tot 18 uur. 

Wanneer de transponder geheel opgeladen is, zal deze 4x groen knipperen. Wanneer deze nog steeds rood knippert is of de accu/transponder defect, of deze dient weer opgewaardeerd te worden. 

Bron: autosportgroningen.nl